fbpx

zaterdag 3 februari | Sugarskulls + No Justice + Beyond the Moon | HPC CAFÉ

Talent Event is een uniek coaching traject voor muzikanten en acts onder de 19 jaar. Er worden verschillende workshops, clinics, masterclasses, paneldiscussies en rondleidingen gegeven.

Alle muziekstijlen zijn welkom van rock en hiphop tot jazz en dance, van singer/songwriter tot metal en punk.

Er zijn 4 voorrondes verspreid door Den Haag. De finale is zaterdag 24 maart 2018 in de grote zaal van het Paard. De winnaar krijgt o.a. een fotoshoot en een optreden tijdens een Club 3VOOR12/Den Haag Avond in het Paardcafé. De winnaar krijgt ook een jaar gratis oefenruimte in het Haags Pop Centrum ter beschikking en professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van het HPC Music Support.

Sugarskulls

Sugarskulls is een pop/rock meiden band van 4 uit Scheveningen. In 2017 hebben ze met The Life I Live gespeeld tijdens koningsnacht. De meidenband heeft al veel ervaring met het podium, zij hebben op meerdere festivals opgetreden zoals; Blockjam festival Scheveningen, Festival Classique en Parkpop.

No Justice

No Justice is begonnen bij het YMCA in Scheveningen bij het programma bouw een bende, ze zijn tijdens het programma samengevoegd en een band begonnen. De eerste nummers waren toen nog covers daarna zijn ze begonnen met eigen nummers schrijven, de band heeft nu 4 eigen nummers.

Beyond the moon

Beyond the Moon is een Haagse band bestaande uit 5 leden. De genre van de band wordt ook wel Moonrock genoemd. Voor hun kort bestaan hebben ze al veel bereikt, ze hebben gestaan op verschillende festivals zoals het Life I Live festival, Kaderock, Zeeheldenfestival, Metropolis festival en het Indiburn Festival.

Ze zijn momenteel bezig met het maken van nieuwe nummers, ze hopen in 2018 meer bekendheid te krijgen en dichterbij een eventuele EP te komen.