fbpx

zaterdag 14 april | André Hazel, Nelson, Mark V, Rascal | HPC CAFÉ

André Hazel is een singer/songwriter uit Den Haag.
Hij is opgegroeid op Aruba en richt zich voornamelijk op reggaemuziek. Eigenschappen van het eilandgevoel zijn terug te vinden in zijn muziek. Naast zijn solo carrière zal hij dit jaar starten met zijn eigen (reggae) band genaamd “Dubbinance”.

Mark V. maakt al eigen nummers vanaf 2003. De muziek die Mark maakt is het best te omschrijven als akoestische rockmuziek. Onderwerpen in zijn nummers lopen uiteen van relaties, dips tot protestsongs.In 2015 heeft hij zijn eerste EP uitgebracht “Red Haze part 1”.

De muziek van Nelson kan omschreven worden als zomermuziek met mooie gitaarrifs. Nelson is een singer/songwriter, afkomstig uit Portugal. Na de release van zijn eerste EP, heeft hij op verschillende locaties in Nederland en Frankrijk live gespeeld.

Rascal is een jong en opwindend duo dat zijn kern vindt in de pop- en rockmuziek. Het repertoire kenmerkt zich door invloeden van bekende bands als Kings of Leon, Racoon, Pearl Jam, Train, Foo Fighters en andere poprock uit de jaren 90 met een ruig randje. Deze invloeden komen ook terug in hun oorspronkelijke materiaal.