fbpx

zaterdag 10 februari | The Runaway Boys + Will Whisson | HPC CAFÉ

Hallo allemaal!!! Daar zijn we weer, en meteen met goed nieuws. 10 februari (exacte tijden volgen nog) Rocken wij in het HPC. Nieuwe covers en eigen nummers dus kom vooral langs!

Runaway Boys zijn een no-nonsense, straight-geregen Rock’n’Roll-band die vandaag waarschijnlijk de meest authentiek klinkende band van hun genre is !!! Wat scheidt The Runaway Boys van andere 50’s, 60’s type bands is de energie die deze jongens produceren op het podium … Als je wilt dansen … Dan doen we dat !!!!

Will Whisson is een singer / songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Geboren in Kent, maar opgegroeid in het buitenland, keerde hij uiteindelijk terug naar Engeland, verhuisde een aantal jaren naar Londen voordat hij besloot uit een camper te leven om zijn ambities om een voltijdse solo-muzikant en -schrijver te worden ten volle na te streven.
Deze benadering van het leven heeft hem geholpen een profiel op te bouwen in 10 landen waarmee hij vele vrienden won sinds hij zijn nomadische reis begon in de zomer van 2016.