fbpx

Zaterdag 1 juli | 20.00 The Engineers + Mantis + Ignition (pop/rock) | HPC CAFÉ

The Engineers:
The Engineers is een rock en pop coverband uit Delft. Deze 5-mansformatie, bestaande uit een zanger, gitarist, bassist, toetsenist en drummer, speelt met veel enthousiasme covers van onder andere Golden Earring, The Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, etc. In het afgelopen jaar hebben zij met groot succes al op enkele podia gespeeld, en dit willen zij graag doorzetten. Een optreden van The Engineers is energiek, rockend en staat garant voor plezier.

Mantis:
De jonge Dordtse band is nog niet zo lang bezig. Ze hebben elkaar in Mei 2016 leren kennen. Sinds de eerste dag is er een goede klik tussen de 3 jongemannen en gaat het lekker met Mantis. De eerste demo EP is uitgebracht op 9 Februari en ze werken nu hard verder aan hun reputatie. Wat je kan verwachten is stevige bluesrock georiënteerde songs waar een flinke dosis gitaarsolo’s zeker niet mogen ontbreken.

Ignition:
Ignition is een 6-mans Pop & Rock coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland) opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.
Aanvankelijk werd er veel regionaal gespeeld maar de grenzen werden al snel verlegd naar andere delen van Nederland en zelfs België.
De optredens van Ignition waren in de loop der tijd heel uiteenlopend. Van kroegen, bedrijfs- en studentenfeesten tot afterparty’s en grote podia ( > 1000 man), van akoestisch tot full power.
Er zijn tussentijds enkele wijzigingen in de bezetting geweest, maar met de huidige bezetting is Ignition weer op volle sterkte.