fbpx

Vrijwilligerswerk bij het Haags Pop Centrum

Wist je dat we bij het Haags Pop Centrum op verschillende plekken met vrijwilligers werken? Je kunt bij ons ervaring op doen achter de bar, de geluidstafel, op publiciteit en als fotograaf.

Daar krijg je leuke dingen voor terug: je werkt in een jong en gemotiveerd team, je mag gratis gebruik maken van onze oefenruimtes, we organiseren regelmatig een borrel voor je, je krijgt een aantal consumptiebonnen en 21 euro vrijwilligersvergoeding per dienst en het leukst van alles: je bent de hele tijd met muziek bezig!

Als vrijwilliger bij het Haags Pop Centrum krijg je ook de kans om ervaring op te doen op het gebied van evenementenorganisatie en op verschillende Haagse festivals zoals Sniester, Parkpop, SuBmarine, de Haagse Popweek en Winterfest.

Dit zijn de verschillende vrijwilligersfuncties die we bieden:

Barvrijwilliger
Je bent minimaal 18 jaar, je werkt graag in teamverband, je bent sociaal en communicatief vaardig, gemotiveerd en klantvriendelijk en minimaal 1 dienst per maand inzetbaar. De bar in ons podiumcafé is 6 dagen per week geopend. Het is een pre als je al wat barervaring hebt. Interesse? Stuur een mailtje met korte motivatie naar anne(@)haagspopcentrum.nl

Techniekvrijwilliger

Altijd al willen weten hoe het er achter de knoppen aan toe gaat? Of weet je dat al lang en wil je er wat mee? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor het wervelende techniekteam van het café. Lijkt het je leuk om jonge bands, oude rotten en veelbelovende talenten bij hun eerste stappen op het podium te begeleiden? Als je dat graag wil leren, ben je ook welkom bij ons. We vragen een avond van je weekend per maand en daar krijg je een hoop liefde, kleine onkostenvergoeding en een drankje voor terug. Interesse? Stuur een mailtje met korte motivatie naar tijs(@)haagspopcentrum.nl.

Vrijwilliger marketing- en publiciteit
Voor onze evenementen zoeken we regelmatig vrijwilligers die voor ons de stad in gaan om posters en flyers op diverse locaties te verspreiden. Wil je graag ervaring op doen op marketinggebied? Je kunt daarbij denken aan het schrijven van teksten, onderhouden van socials en website en ondersteuning bij de promotie van onze festivals. In dat geval verwachten we een vlotte pen van je en het zou nog handiger zijn wanneer je een marketing-, evenementenorganisatie- of journalistiek gerichte opleiding hebt of volgt. Ervaring is niet nodig, die doe je bij ons op! Interesse? Stuur een mailtje met korte motivatie naar lenny(@)haagspopcentrum.nl.

Vrijwillige fotografen
Fotografie je hobby, wil je je portfolio uitbreiden of het juist leren? We zoeken verschillende fotografen voor onze evenementen in het Haags Pop Centrum en de diverse festivals waarmee we samen werken, zoals Sniester, Parkpop, SuBmarine, de Haagse Popweek en Winterfest. Interesse? Stuur een mailtje met korte motivatie en bij voorkeur portfolio naar lenny(@)haagspopcentrum.nl.