fbpx

vrijdag 16 februari | Icarius + District of Misery + RainNation | HPC CAFÉ

Icarius is een band uit Den Haag en is actief sinds 2012. De band wordt beïnvloed door Engelse en Amerikaanse metalcore en post-hardcore bands en de leden krijgen hun eigen inspiratie van een breed scala aan muziekstijlen (van jazz / blues tot progr. rockbands).

District of Misery is een metal / hardcore deathcore band uit Rotterdam. Opgericht in 2015 zocht de band naar eigen identiteit. Remy, Yorik, Jaded en Frank begonnen samen te spelen en de basis van de band was geboren. Verschillende shows werden gespeeld door de vier bandleden maar er ontbrak nog steeds iets. De band had een tweede gitarist nodig en als snel werd hij gevonden. Marcel sloot zich aan bij District en de groep begon zich opnieuw te concentreren op het spelen van shows en studiowerk.

Rain Nation is een broederschap van 4 heidenen uit Utrecht en omstreken, die de wereld op hun schouders voelen drukken. Elke dag moeten ze weer de strijd leveren om het eigen ik en ego te laten gelden in de samenleving en de wereld om hen heen. Het is eten of opgegeten worden. Alles heeft een prijskaartje. Elk voordeel zijn nadeel. Elk grassprietje een ziel.