Stagiaire marketing- en communicatie gezocht

Vind je het leuk om met muziek bezig te zijn en heb je een beetje kijk op de Haagse popscene? Dan zijn we op zoek naar jou. Het Haags Pop Centrum heeft een stageplek op de afdeling marketing beschikbaar voor een student in de studierichting communicatie, online marketing, CMD, music management, media en entertainment of vrijetijdsmanagement.

Het Haags Pop Centrum is een oefenruimtecomplex en poporganisatie in Loosduinen. We bevorderen en ondersteunen talentontwikkeling van Haagse muzikanten, acts en bands en organiseren evenementen zoals de Haagse Pop Week en SuBmarine. We bevorderen zowel popmuziek in Den Haag als Haagse popmuziek.

Het Haags Pop Centrum gaat met haar tijd mee en heeft voortdurend haar vinger aan de pols in de Haagse popscene. Het komende jaar richten we ons op het verbeteren van ons beleid en een nieuwe visuele identiteit. Ook ligt onze prioriteit bij de uitvoering van HPC Music Support, de talentontwikkelingsregeling van het Haags Pop Centrum waarin we acts adviseren en begeleiden naar een professionele carrière.

Stage
Het gaat om een fulltime stage (bij voorkeur 32 uur per week, meer of minder in overleg) op HBO-niveau voor praktijkstages, geen afstudeerstages.

Stageperiode
Vanaf februari

Stagevergoeding
120 euro

Omschrijving stageplaats
Als stagiaire marketing en publiciteit ondersteun je de medewerker marketing- en publiciteit bij de dagelijkse werkzaamheden. Samen zetten we het Haags Pop Centrum op de kaart en bedenken we leuke, creatieve manieren om het Haags Pop Centrum bij onze doelgroep onder de aandacht te brengen. Dat doe je door bijvoorbeeld teksten te schrijven voor de website en sociale media, maar je zou ook video-items of andere grafische uitingen kunnen maken. Je krijgt de kans om de communicatie en marketing van het Haags Pop Centrum te onderzoeken en verder uit te breiden. Als je interesse hebt in online marketing, video en/of grafisch design krijg je de kans om je daar verder in te verdiepen.

Gewenste vaardigheden
Je bent communicatief sterk en hebt een groot hart voor (Haagse) popmuziek. Je hebt een pro-actieve en enthousiaste houding. Ook ben je stressbestendig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Kennis van sociale media en online marketing is een must en vaardig met of interesse hebben in Illustrator, Photoshop en/of Premiere is een pre.

Enthousiast geworden?
Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met motivatie naar lenny(@)haagspopcentrum.nl.