fbpx

Drumschool Stefan van de Brug

Drumschool Stefan van de Brug

Drumschool Stefan van de Brug header

Ook gevestigd in ons pand is Drumschool Stefan van de Brug. Heb je altijd al eens willen drummen? Of drum je al en wil je gewoon nog veel beter worden, je kennis vergroten en groeien als muzikant? Dan is Drumschool Stefan van de Brug de beste keuze!

Een drumles duurt 45 minuten waarin zowel de theorie als praktijk behandeld wordt. Wij zorgen er als drumschool voor dat elke leerling overal goed kan functioneren als drummer, als drummer in een band in de stijl naar keuze, als drummer in de studio en dat je zelf je drumstel kunt stemmen en onderhouden.

Ter ondersteuning van deze lessen wordt gebruik gemaakt van een lesboek ontwikkeld door Stefan. Naast het lesboek krijg je als leerling ook toegang tot de leerlingenpagina van Drumschool Stefan van de Brug. Hier staat extra uitleg over de oefeningen, mededelingen en zet ik regelmatig extra oefeningen online voor thuis.

Daarnaast leg je bij Drumschool Stefan van de Brug al snel een netwerk van muzikanten aan waardoor je makkelijk en snel bandjes kan vormen en optimaal gebruik kunt maken van alle voorzieningen die de drumschool en het Haags Pop Centrum te bieden hebben. Dit komt ook doordat de drumschool om de maand hele leuke workshops organiseert waardoor leerlingen extra veel leren, gemotiveerd raken en in contact kunnen komen met alle andere leerlingen.

Ga voor meer informatie naar de website.