fbpx

Oefenruimte via contract

Als je vaker repeteert, is het misschien voordeliger om een contract af te sluiten. Je kunt dan elke week op hetzelfde dagdeel in dezelfde ruimte repeteren. Ook bieden wij contractbands de mogelijkheid hun apparatuur op te slaan in een van onze opbergkasten (indien beschikbaar). Contracten kunnen worden aangegaan voor een periode van minimaal een kwartaal.

Meer informatie over het aangaan van een contract? Neem dan contact op met de administratie via oefenruimte(@)haagspopcentrum.nl of bel 088-0241400

Eenmalige kosten

*Borg: € 90,-

*Inschrijfgeld: € 15,-

*Tariefkaart

*Download het reglement als pdf hier

Incidenteel

Je kunt bij ons ook zonder contract een oefenruimte huren. Boeken kan telefonisch of persoonlijk, bij de dienstdoende beheerder. Maar het makkelijkst is online boeken en reserveren! Vermeld bij je boeking duidelijk welke apparatuur je nodig hebt. Voor elke reservering vragen wij een borg van  € 50,- (boven op de huur), een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recent poststuk als bewijs van adresgegevens. Voor incidentele boekingen kun je 7 dagen per week, van 12.00 tot 23.00 uur terecht bij de dienstdoende beheerder, via 088-0241400.