fbpx

tarieven

Je kunt bij ons ook zonder contract een oefenruimte huren. Boeken kan telefonisch of persoonlijk, bij de dienstdoende beheerder. Maar het makkelijkst is online boeken en reserveren. Vermeld bij je boeking duidelijk welke apparatuur je nodig hebt. Voor elke reservering vragen wij een borg van  € 50,- (boven op de huur), een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recent poststuk als bewijs van adresgegevens. Voor incidentele boekingen kun je 7 dagen per week, van 12.00 tot 23.00 uur terecht bij de dienstdoende beheerder, via 088-0241400.

50% korting met een Ooievaarspas!

Ben je in het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je op bepaalde dagdelen bij ons repeteren voor de helft van de normale prijs.

Tarieven

* Ma t/m vrij overdag oefenstudio
met complete backline € 10,25
* Zaterdag middag/avond

met complete backline: € 16,50
* Zaterdag middag/avond
met zanginstallatie: € 11,25
* Zaterdag middag/avond
leeg: € 8,75

Zondag en doordeweeks ‘s avonds niet mogelijk. De Ooievaarspaskorting geldt alleen voor studio’s in het oude gedeelte, voor Studio 14 en 15 geldt de korting helaas niet. Vergeet niet je Ooievaarspas mee te nemen!

Kijk hier of de oefenstudio beschikbaar is:

Reserveer nu online

Overdag oefenen voor maar €10,-!

Het Haags Pop Centrum heeft een bijzondere aanbieding: de Daily Specials! Dit houdt in dat de oefenstudio’s van het Haags Pop Centrum overdag beschikbaar worden gesteld voor maar €10,- ! En dan zijn ze ook nog eens uitgerust met een complete backline! Oefenen met je band is nog nooit zo makkelijk geweest!

Hoe werkt het?

– Je betaalt eenmalig €50 borg. Vervolgens krijg je een Daily Specials-pasje met pasfoto (die moet je natuurlijk wel zelf meenemen).

– Op vertoon van je Daily Specials-pasje kun je doordeweeks overdag tussen 14:00 en 18:00 voor maar €10,- een oefenruimte mét complete backline huren. Het Daily Specials-tarief geldt niet voor Studio 14 en 15.

– Let op: het tarief van € 10,- geldt alleen als je nog geen 21 jaar bent. Daily Specials-pashouders boven de 21 jaar betalen € 15,- per sessie.

MAAR: zorg wel dat je van tevoren reserveert, want vrije oefenruimtes zijn niet gegarandeerd!
Reserveren gaat heel nu heel makkelijk:

Reserveer nu online

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van de nieuwe prijzen! Je kunt sowieso al kijken of er een oefenruimte beschikbaar is!

Reserveer nu online