Reserveer nu online

De beste oefenruimtes in Den Haag

Kwaliteitsoefenstudio’s in het grootste oefencentrum van Zuid-Holland

Al bijna dertig jaar biedt het HPC oefenruimtes aan voor bands, acts en muzikanten in Den Haag. Oefenruimtes Den Haag. Het voormalige school- en kerkgebouw is de afgelopen jaren uitgebreid tot een groot rock&roll-pand waar wat betreft voorzieningen voor muzikanten bijna alles mogelijk is. In het HPC is de service persoonlijk en gericht op de specifieke wensen van muzikanten. Of het nu gaat om een incidentele oefening van een beginnende band, professionele oefensessies met een meer uitgebreide bezetting met blazers en andere instrumenten, een AV-productie, geluidsopnamen, workshops of bandpresentaties, alles is mogelijk.

Naast het aanbod van studio’s van groot tot klein (van 25 tot 70 m2), is het mogelijk losse apparatuur of een complete backline te huren. Dit kan een eenvoudige drumkit of gitaarcombo zijn die je af kunt halen bij de beheerdersbalie, tot en met een hoogwaardige top-backline die al helemaal klaar staat in de ruimte. In iedere ruimte is een zanginstallatie aanwezig. Er is een ruim assortiment van drumsets, PA-systemen, gitaaramps, basamps en keyboardversterking aanwezig. Merken waar wij mee werken zijn onder meer: Pearl, Ludwig, Ashdown, Orange, Peavey, Randall, Hughes&Kettner, Fender, VHT en Blackstar. Aan de balie kun je ook accessoires kopen als drumsticks, snaren, batterijen en gitaarkabels.

Oefenruimte huren?

Onze oefenruimtes kun je huren tussen 14:00 en 23:00 uur.
De meeste ruimtes worden per dagdeel van 4 uur verhuurd, maar per uur huren is ook mogelijk.

Hoe kan ik online reserveren?

Het is nu mogelijk om online te zien of een ruimte beschikbaar is en deze te reserveren via onze online reserveringsmodule.

Klik hier om te lezen hoe je online kunt reserveren.

 

Wat voor oefenstudio’s zijn er?

Sinds oktober 2012 is het Haags Pop Centrum qua oppervlakte uitgebreid en zijn er een aantal nieuwe oefenstudio’s bijgekomen. Hierdoor hebben we nu een grote variatie aan type studio’s.

Wil je meer weten over deze nieuwe studio’s? Klik hier.

 

Repeteren via contract

Als je vaker repeteert, is het misschien voordeliger om een contract af te sluiten.

Wil je meer weten over de voorwaarden? Klik hier.

 

 

Backline Specs

Wil je weten wat wij aan versterkers, zanginstallaties, drums en mics hebben? Wij hebben een mooi overzicht van wat we in huis hebben.

Klik hier om naar de backlinespecificaties te gaan.