fbpx

Reserveer nu online

Repeteer 24 uur per dag vanaf €10 in het Haags Pop Centrum!

Het HPC, gevestigd in een voormalig school- en kerkgebouw, biedt volledig ingerichte moderne oefenruimtes met of zonder complete backline aan voor bands, acts en muzikanten. Of het nu gaat om een incidentele repetitie van een beginnende band, professionele oefensessies met een meer uitgebreide bezetting met blazers en andere instrumenten, video- en geluidsopnamen, workshops of bandpresentaties, alles is mogelijk. Meer informatie over de typen oefenruimtes vind je hier.

Naast het aanbod van studio’s van 25 tot 70 m2, kun je losse apparatuur of een complete backline huren. Van een eenvoudige drumkit of gitaarcombo tot en met een hoogwaardige top-backline die we voor je opbouwen. In iedere ruimte is een zanginstallatie aanwezig. Er is een ruim assortiment van drumsets, PA-systemen, gitaaramps, basamps en keyboardversterking aanwezig. Je kunt de volgende merken bij ons huren: Pearl, Ludwig, Ashdown, Orange, Peavey, Randall, Hughes&Kettner, Fender, VHT en Blackstar. Aan de balie kun je ook accessoires kopen, zoals drumsticks, snaren, batterijen en gitaarkabels.

24/7 repeteren

Onze oefenruimtes kun je 24 uur per dag huren, de hele week door! Prijzen zijn vanaf 10 euro met complete backline voor 4 uur. Per uur huren is ook mogelijk. Alle tarieven en mogelijkheden kun je hier vinden.

HPC Music Support

Vanaf 2017 biedt het Haags Pop Centrum een nieuwe serviceregeling voor Haagse popmuzikanten, genaamd HPC Music Support. Als ondersteunde organisatie heeft het HPC diverse mogelijkheden om individuele popmuzikanten, acts en bands te ondersteunen, bijvoorbeeld door het bieden van speelkansen op festivals, het geven van coaching en advies en financiële ondersteuning. Meer info vind je hier.

Hoe kan ik online reserveren?

Via onze reserveringsmodule kun je gemakkelijk en snel online een oefenruimte reserveren. Klik hier om online te reserveren.

 

 

Wat kost het om te repeteren bij het HPC?

Je kunt al vanaf 10 euro ’s middags met een complete backline repeteren bij ons. Alle tarieven en mogelijkheden kun je hier vinden.

 

 

Repeteren via contract

Als je vaker repeteert, is het misschien voordeliger om een contract af te sluiten.

Wil je meer weten over de voorwaarden? Klik hier.

 

 

Backline Specs

Wil je weten wat wij aan versterkers, zanginstallaties, drums en mics hebben? Wij hebben een mooi overzicht van wat we in huis hebben.

Klik hier om naar de backlinespecificaties te gaan.