fbpx

Get on Stage! Audities voor getalenteerde jongeren op 25 maart

De medewerkers van Musicon hebben maandenlang de Haagse middelbare scholen afgespeurd naar onontdekt jong talent. Nu is het moment voor hen aangebroken om op zaterdag 25 maart auditie te doen in het Koorenhuis. Tijdens deze auditie worden de 50 meest getalenteerde jongeren geselecteerd om een voorstelling te maken en zij komen uiteindelijk On Stage!

Tijdens deze instroomdag op 25 maart zullen de jongeren beoordeeld worden op hun talent vanuit de kunstdisciplines dans, theater en muziek. De beoordeling wordt verzorgd door de adviseurs van CultuurSchakel en de coaches Ferdinand van Duuren, Guus van der Steen, Remco Visker, Monique Bakker, Bert Verboom en een danscoach vanuit Holland Dance; Michel Froget. Deze coaches begeleiden de jongeren ook bij het maken van een voorstelling tijdens de repetitiedagen in MOOOF. Deze voorstelling zal 12 juni in de Koninklijke Schouwburg te zien zijn. Naast deze show vinden er optredens plaats op Parkpop, het Bevrijdingsfestival en het Your Stage festival.

In het bijzonder wordt er gezocht naar jongeren die nog geen gebruik maken van het culturele lesaanbod in de regio. CultuurSchakel biedt in samenwerking met de Ooievaarspas de mogelijkheid om hun talent verder te ontwikkelen.

Tijdens de spannende uren voor en na de auditie kan er genoten worden van masterclasses verzorgd door professionals. Deze ervaren artiesten begeleiden de jongeren tijdens een workshop in hun eigen discipline. Ben je ook geïnteresseerd in een masterclass, en doe je geen auditie? Geen probleem! Voor slechts €10,00 kan ook jij meedoen! Meld je van tevoren wel even aan via yourstage(@)musicon.nl, want het aantal plekken is beperkt.

Inschrijven kan tot 23 maart via www.yourstage.nl of yourstage(@)musicon.nl