fbpx

Broederliefde, The Baseballs en jubilerende Règâhs op Parkpop 2017

28 maart 2017 – Onder andere Broederliefde en The Baseballs zijn toegevoegd aan de affiche van Parkpop 2017. Daarnaast zullen ook Causes, NIKO, Friends of the Family en de Règâhs hun opwachting maken. De Règâhs vieren met dit optreden in Den Haag hun 10-jarig bestaan. Eerder werden DOOL, Toots & The Maytals, Joanne Shaw Taylor en Los Pacaminos (ft. Paul Young) al bekend gemaakt. PARKPOP vindt plaats in het Haagse Zuiderpark op zondag 25 juni a.s..
Broederliefde is de onbetwiste nr #1 van Nederland. Met het nieuwe album Hard Work Pays Off 2 staan ze al twee weken op de hoogste positie in de Album Top 100. Broederliefde heeft zich in korte tijd opgewerkt tot de premier league van muziek makend Nederland.
 
The Baseballs is afkomstig uit Berlijn en transformeert moderne popliedjes naar jaren 50 rock-‘n-rollband versies. The Baseballs hebben de reputatie de schaal van Richter danig uit balans te dansen!
 
De Engels-Nederlandse indiepopband Causes maakte begin 2015 een vliegende start toen hun catchy eerste single Teach Me How To Dance With You meteen werd opgepikt door alle grote radiozenders. Begin dit jaar verscheen hun langverwachte debuutalbum Under Bridges That You Built For Me, dat door 3FM tot album van de week werd uitgeroepen.
In ’10 jaar de Règâhs’ blikt de groep terug op deze veelbewogen tijd en gunt het publiek een kijkje achter de schermen. Vol zelfspot en Haagse humor nemen zij zichzelf en de hele wereld op de Haagse hak. Ze zullen een soort Bes-Tof de Règâhs spelen met hun allergrootste hits en favoriete ballades. Want er valt altijd veel te lachen!
 
Met Niko en Friends of the Family laat Den Haag weer zien een onuitputtelijke bron van heerlijke muziek te zijn. De band Niko is onvervalst Haags: Nik van den Berg was een van de frontmannen van F en het meesterbrein achter Prinsenkind. Friends of the Family prijkte in 2016 al op de affiche van Parkpop. FOTF moesten de set danig inkorten, vanwege het feit dat het veld leeggepompt moest worden, na vreselijke hoosbuien de dagen er voor. FOTF in de herkansing!
Popweekend Den Haag
In het weekend van 23, 24 en 25 juni is Den Haag de hotspot in Nederland voor de beste popmuziek. Met op vrijdag 23 juni Parkpop Down Town met diverse optredens in de binnenstad van Den Haag, zaterdag 24 juni Night at the Park waar o.a UB40, Paul Young, Garland Jeffreys, Diesel en Level42 hun opwachting zullen maken. 

Tickets & Info Night at the Park:
www.nightatthepark.nlMeer info Parkpop Den Haag:
www.parkpop.nl  
Parkpop Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Den Haag.