Woensdag 20 maart 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio Presents: Speedgeezers



Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 28 februari: Speedgeezers

Een specifiek genre, daar doet Speedgeezers niet aan. Het liefst proppen de vier bandleden alle soorten muziek waar ze van houden samen in een krachtige set nummers vol tempo, lekkere licks en strak samenspel. Als je er echt een label op wil plakken, zou dat funk ‘n’ roll zijn. Als dat, plus hun invloeden van bands als King Gizzard and the Lizard Wizard, Vulfpeck, Red Hot Chili Peppers en Radiohead, niet genoeg zegt, moet je vooral gewoon komen luisteren. Bereid je vooral voor op een hele bak snelheid.

De uitzending is van 20:00 tot 22:00, het radarcafe is openbaar te betreden. Wees niet bang dat je door de uitzending heen praat. Hoe gezelliger, hoe beter de uitzending!

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!