Gezocht: allround financieel administratief medewerker


Als administratieve allrounder ben je de spin in het web bij Popradar. De focus ligt op het gebied van financiën maar naast deze kernwerkzaamheden, pak je een breed scala aan andere administratieve taken op.

Wat zijn deze werkzaamheden onder andere?
- Beheer van facturatie, zowel inkomend als uitgaand
- Dagelijkse financiële administratie
- Assistentie bij het opstellen van financiële rapportages, inclusief jaarrekeningen
- Personeelsadministratie
- Ondersteuning van de algemene kantooractiviteiten

Wat vragen wij van jou?
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële richting
- Minimaal drie jaar relevante werkervaring
- Ervaring kennis van Excel en Exact
- Ervaring met boekhouding en personeelsadministratie
- Proactieve enthousiaste houding
- Een oplossingsgerichte mindset
- Affiniteit met livemuziek (is een must)!

Wij bieden:
Een salaris tussen € 2.250 en € 2.600 per maand bij een 38-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Maar bovenal, een uitdagende rol binnen een informele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We hebben een gezellige bar met veel live optredens en andere events en werken met leuke doelgroepen; van opkomende jonge muzikanten tot de oude rotten in het vak.

Over Popradar Den Haag:
Popradar Den Haag zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. Het biedt repetitieruimtes, podia, events, talentondersteuning en behartigt de belangen van Haagse muzikanten. Popradar ondersteunt iedereen die zijn of haar muzikale talent wil ontdekken en ontwikkelen, ongeacht stijl en niveau. Jaarlijks organiseert Popradar in samenwerking met (culturele) partners uit de stad de Haagse Popweek.

Ben jij degene die wij zoeken? Mail je cv met korte motivatie naar bert@popradar.nl. Heb je vragen? Dan kun je met Bert bellen op 06-12138006.